Nici eu nu am bani

Hello world! | 1 aprilie 2010

Buna! Suntem cu totii colegi in ceea ce conducatorii natiunii si a intregii lumi numesc “criza”. La noi criza e mai de mult, de vreo 20 de ani, dar acum se simte mai intens. Oricum, aici nu vom discuta despre politica, despre ce e bine sa votam si ce nu, despre tot felul de detalii picante ale vietii politice, nu, aici vom vorbi despre noi, despre oamenii simpli, despre oamenii care nu au bani.

Acum sa lamuresc pe toata lumea: acest blog se deschide pentru ca astazi mi-am dat seama despre nevoia oamenilor fara bani de a forma o comunitate in care sa se discute cum te poti distra cu bani putini, unde poti merge, unde trebuie sa faci cumparaturile si tot felul de “ponturi de criza” sa le numim asa. Astfel, oamenii care considera ca nu castiga suficient de mult cat sa isi permita excursii in Grecia sau masini scumpe, sunt invitatii mei pe acest blog la comunicare.

Este inteles din capul locului ca nu ne plangem de mila si nu discutam despre cat de greu ne este, vom discuta doar despre cum sa facem lucrurile sa fie mai simple si sa reusim noi, comunitatea oamenilor cu bani putini, sa ne facem singuri viata mai frumoasa.

Reclame

Publicat în Uncategorized

Lasă un comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

About author

The author does not say much about himself

Caută

Navigare

Categorii:

Links:

Archives:

Feeds

%d blogeri au apreciat asta: