Nici eu nu am bani

Prima regula: mai presus de toate sa nu fii lacom | 8 aprilie 2010

Bun gasit, din nou, iubiti colegi de criza!

Un nou post, pe un blog nou, unde e bine sa citesti din cand in cand cateva mici secrete pentru a reusi sa te descurci in viata cu bani putini.

Pentru inceput, asa cum spune si titlul: sa nu fii lacom. Nu, nu am copiat pe nimeni si nu incerc sa fac mare tamtam, este doar un sfat pe care i l-am dat si unui prieten si pe care il urmez si eu. Urmand exemplul personal va spun in felul urmator: eu unul ma ocup, in afara de scrisul unui post pe saptamana pe blog, de amenajari de gradini. Deviind putin de la subiect, fac o chestie simpla din care sa scot si eu banii aceia putini pe care ii folosesc pentru a trai. Acum revenind la subiect, in domeniul acesta se vorbeste mereu si mereu de sume astronomice, de costuri uriase si de tot felul de chestii fabuloase pe care eu nu le pun in aplicare. Aici intervine si sfatul meu „sa nu fii lacom” pentru ca eu unul nu practic aceasta activitate ca sa ma imbogatesc…Sfatul meu pentru un prieten care lucreaza in acelasi domeniu a venit in momentul in care el oscila intre preturi de la o gradina la alta, de la un contract mai mic la un contract mai mare si de la o situatie la alta, reusind sa prinda unele lucrari dar apoi timp de cateva luni bune ramanand fara venit.

Eu pe de alta parte, cu bani mult mai putini, cu lucrari mult mai putine, dar constante, mi-am dat seama ca lacomia nu e sanatoasa si duce chiar la mai multe pierderi.

Deci, regula numarul 1 in viata unui om cu bani putini este sa nu fii lacom.

Spor in incercarea de a supravietui bombardamentului de taxe si impozite si ne reintalnim, macar asa pe online, saptamana viitoare cu un nou post despre cum sa traiesti cu bani putini.

P.S. Daca aveti o idee de aplicare a vietii cu bani putini spuneti-mi!

Reclame

Publicat în Uncategorized
Tags: , , , ,

Lasă un comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

About author

The author does not say much about himself

Caută

Navigare

Categorii:

Links:

Archives:

Feeds

%d blogeri au apreciat asta: