Nici eu nu am bani

Revenirea e mai grea decat inceputul | 6 iunie 2010

E mai greu dupa 4 luni si 23 de zile sa scriu din nou pe blog. E ceva mai complicat si mai lipsit de vlaga textul, e mult mai lipsit de inspiratie si mult mai incarcat de ingrijorare.
A fost o perioada lunga de pauza in care, prin delasarea mea, am si uitat adresa blogului…o perioada lunga si lipsita complet de inspiratie…Am inceput sa renunt la ideea utopica de a schimba ceva printr-un blog, de a face lumea mai buna: e nevoie de mai mult de atat si vad asta zi de zi trecand pe langa oameni pe strada, oameni care nu citesc bloguri, oameni care nu scriu bloguri ci pur si simplu….OAMENI. Chiar daca foarte multa lume are acum acces nestingherit la resursele infinitului internet sunt oameni simpli, oameni care nu urmaresc viata din fata unui monitor si nici nu se ascund in urma unei identitati pe o retea de socializare, sunt oameni care se lovesc zi de zi de problemele vietii.
Am hotarat: oricat de des sau de rar voi scrie pe blog, oricat de lipsit de esenta va fi textul, totusi voi incerca sa nu mai scriu despre cum se pot economisi bani sau alte teme legate de acest subiect. Incepand de acum voi incerca, printr-o metoda destul de simpla, sa ofer o farama de cultura celor care citesc acest blog.

Asta e tot pentru moment.

Reclame

Publicat în Uncategorized

Lasă un comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

About author

The author does not say much about himself

Caută

Navigare

Categorii:

Links:

Archives:

Feeds

%d blogeri au apreciat asta: